Ce spune culoarea ochilor despre tine si personalitatea ta

by Ana Balan on Feb 25, 2017 Știați că 1332 Vizualizari

Ce spune culoarea ochilor despre tine si personalitatea ta. La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti in ochii cuiva
Se spune ca ochii sunt ca o fereastra  catre sufletul unui om si ca ne pot da de gol  oricat de tare am incerca sa ne ascundem.  S-a demonstrat ca ochii spun foarte multe lucruri despre noi si ca nu numai forma, 
dar si culoarea acestora subliniaza aspecte importante ale personalitatii noastre.
Iata ce comunica fiecare nuanta in parte despre noi.

Ochii caprui
Persoanele cu ochi caprui sunt de obicei persoane de incredere, constante, pe care  te poti baza. Au tendinta de a fi suspicioase si pot  parea rezervate, insa gratie umorului si blandetii lor sunt vazute ca niste persoane foarte placute. Ochii caprui sunt semnul unei minti ascutite, seriozitate, calitati ce le fac pe aceste persoane sa aiba succes in relatiile de afaceri si sa treaca cu succes de interviurile de angajare.

Ochii albastri
Oamenii cu ochi albastri iubesc sa intalneasca cat mai multi oameni noi si sa aiba un cerc larg de prieteni. Ochii albastri, clari, de o nuanta calda si deschisa inspira onestitate si de aceea este foarte usor oentru ei sa castige increderea si simpatia altor persoane. Sunt oameni creativi, ingeniosi, mai ales cand trebuie sa rezolve o problema, gasind imediat solutii.

Ochii negri/maro inchis
Intalnim destul de rar oameni cu ochii negri sau, mai degraba un maro foarte inchis. Este bine sa stim ca acesti oameni sunt foarte secretosi atat cu secretele lor, dar si cu ale altora, deci sunt oameni in care putem avea mare incredere.  Le este foarte greu sa aiba incredere in cineva si de aceea se indragostesc destul de greu, insa atunci cand decid sa inceapa o relatie sunt un exemplu al loialitatii.
Sunt oameni care muncesc din greu, foarte practici si dau ce e mai bun din ei in tot ceea ce fac. Isi cunosc adevarata valoare si stiu sa evidentieze acest aspect celor din jurul lor.

Ochii verzi
Persoanele cu ochii verzi au o nota de mister si enigma in jurul lor si adesea simtim ca ne pierdem in culoarea ochilor lor. Sunt persoane foarte inteligente, extrem de curioase si sunt mereu primele care se vor interesa de orice este nou. Au foarte multe pasiuni si, desigur, sunt persoane incantatoare, foarte atractive si frumoase.

Ochii gri
Dupa cum se spune, viata nu este neagra sau alba…viata este plina de nuante de gri.
Oamenii cu ochii gri sunt nascuti pentru a domina si pentru a fi leaderi. Sunt blanzi, calzi si buni, prezinta empatie pentru cei din jurul lor si nu intarzie sa ajute de fiecare data cand pot. Sunt persoane de incredere, inteligente, calme, ce aprecieaza lucrurile constante si sigure. Persoanele cu ochii gri au cele trei caracteristici pe care orice leader trebuie sa le aiba– sunt creative, au o imaginatie bogata si sunt foarte flexibile. Puterea lor interioara, gandirea analitica si ratiunea ireprosabila le ofera oamenilor cu ochii gri un avantaj in fata celorlati si obtin, de cele mai multe ori, cu usurinta o pozitie de conducere.

SURSA: www.funinventors.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!