E UIMITOR! APASA ACEST PUNCT DE PE CORP TIMP DE UN MINUT SI VEZI CE SE INTAMPLA…

by Ana Balan on Mar 6, 2017 Știați că 1119 Vizualizari

Multi dintre noi au simtit la un moment dat ca inima o ia razna de parca acum acum ne-ar sari din piept.  Astfel se manifesta palpitatiile si depind in totalitate de lipsa sigurantei de sine. Acestea pot sa fie semnul unei afectiuni ale inimii, activate de un factor extern declansator.

Aceasta problema poate sa fie controlata cu usurinta si tratata prin presopunctura care are ca efect relaxarea intregului sistem muscular concomitent cu imbunatatirea circulatiei sangelui.

“Un ocean de liniste” este un punct esential al organismului asupra caruia daca aplicam o presiune are efect direct asupra inimii reducand tensiunea, anxietatea si palpitatiile. Acest punct se afla intre oasele pieptului la distanta de 3 degete deasupra de partea inferioara a structurii osoase.

Pentru a activa acest punct, apasati cu degetul mare in timp ce respirati profund si echilibrat, in timpi egali, inspiratie, apnee, expiratie.

Aceasta actiune va elibera tensiunea din piept, va echilibra emotiile, reduce starea de nervozitate, anxietate, depresia si isteria. Acelasi tratament, a dat rezultate in astm, lactatie scazuta, mastite si gat iritat.

Un alt punct important din organism este Al Trei-lea Ochi, asupra caruia daca se actioneaza prin presopunctura sau acupunctura, aduce beneficii importante de sanatate. Acest punct este localizat intre sprancene.

Actionarea asupra lui linisteste intregul organism, trateaza insomniile, durerile de cap, probleme ale ochilor, ameteli, nasul infundat.

Pentru a stimula acest punct, inchideti ochi si atingeti-l cu varful degetelor dupa ce ati unit palmele. Apasati delicat timp de 1 minut si respirati adanc in tot acest timp.

Daca v-a placut acest articol, nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

Sursa: healthycaregroup.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!