Ai și tu litera “M” in palma? Află ce semnifică!

by Ana Balan on Mar 16, 2017 Știați că 968 Vizualizari

Chiromantia este o metodă veche de prezicere a viitorului si de interpretare a personalității unei persoane pornind de la tiparul liniilor si pliurilor palmelor.  Este o artă ce datază de foarte mult timp si care a apărut pentru prima oara in India, mai exact in astrologia hindușilor, insa este mentionată  în scris pentru prima oara in cartea chinezeasca „I Ching”. Uneori, aceste linii pot forma chiar cifre si litere. Printre aceste litere se intalneste si litera M, a carei semnificație a fost investigată de numeroși ocultiști.

Se pare ca daca aveti această literă în palmă sunteti mai speciali decat restul oamenilor. Litera „M” apare atunci cand liniile majore ale palmei cunoscute ca liniile inimii, capului si  vieții sunt toate trei aliniate.
Dacă aveti un „M” in palmă, puteti incepe să vă bucurati! Forma “M” este vazută ca o binecuvantare, noroc și este deseori percepută ca un semn al succesului in carieră intrucat persoanele cu un “M” in palmă sunt extreme de auto-motivate si nemaipomenit de disciplinate.

Ambiția lor nu are limită ți atunci cand iși doresc ceva, absolut nimic nu îi poate opri. Asadar, despre persoanele cu semnul „M” in palmă se spune ca au foarte mult noroc in carieră, au o judecată impecabilă și se pricep foarte bine la oameni, depistand imediat minciunile si înșelatoriile. Dacă cineva incearcă să îi pacălească într-un fel sau altul, vor da cu siguranta greș. Totodata, oamenii care au litera M in palmă sunt ambițioși. Sunt cei care au puterea de a face schimbări in viața lor si iau in calcul toate oportunitățile pe care viața le oferă.

Femeile care poarta conturul literei M in palmă au o intuiție mai puternică decat barbații, chiar si decat aceia care dețin și ei acest semn. Persoanele care au litera M in palmă sunt cele care au o bună intuiție, sunt parteneri și co-lucratori excelenți pentru orice tip de afacere. Daca ai in jurul tau prieteni care au litera M in palmă, atunci ai grijă cu ei. In cazul in care partenerul tau are litera M in palma lui, atunci trebuie sa stii ca ai iubitul perfect. Are intenții serioase, nu se joaca cu tine, nu spune minciuni si nici nu te va inșela. In plus, este tipul de partener pe care orice femeie ar vrea să-l aiba. Aceste persoane sunt inzestrate cu puterea de a gestiona si a traversa orice obstacole ivite in viată, și stiu cum sa exploateze la maximum resursele si oportunitățile care li se oferă.
Litera „M” conturată in palmă semnifică și:
-Abilități de conducator.
-Noroc
-Oportunități excelente.
Potrivit tradiției populare, acest semn este caracteristic profeților.
Asadar, daca porți acest semn in palmă, ești cu adevarat o persoană specială!
SURSA: www.healthyfoodheadlines.com

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!