Se întâmplă în Marea Britanie – FAMILIA TRANSGENDER: Fiul s-a făcut fată, iar mama s-a făcut tată…

by Ana Balan on Mar 28, 2017 Știați că 684 Vizualizari

O mamă din Marea Britanie și-a susținut fiul să-și schimbe sexul. Acum, este mândră că are o fiică, dar asta nu e totul. Fiica sa a determinat-o pe mamă să-și schimbe și ea sexul, iar acum sunt tată și fiică.

Erica House nu a stat în calea hotărârii fiului său de a lua la doar 14 ani un tratament cu estrogen pentru a-și schimba sexul, după cum informează Daily Mail. După doar un an, Corey, fiica transsexuală, se poate mândri că nu mai are o mamă pe nume Erica, ci un tată pe nume Eric, care și el și-a schimbat sexul.

În mod surprinzător, soțul Ericăi a fost de acord cu această mare schimbare în familie, iar relația lor nu a avut deloc de suferit. „Relația noastră este chiar mai puternică decât a fost în cei zece ani de când suntem împreună”, spune el. Sursa: AICI

Nota noastră: Ce este interesant este faptul că dacă vrei să îți schimbi sexul, Statele numite civilizate îți dau tot sprijinul. Dacă, dimpotrivă, te simți femeie într-un corp de bărbat sau bărbat într-un corp de femeie și vrei să faci tratament pentru a-ți adapta tendințele la corpul pe care îl ai, Statele civilizate se vor opune cu îndârjire, pe principiul că homoxexulitatea  nu este o boală, deci nu ai ce să tratezi!!! Dar dacă totul este în regulă, atunci de ce atâtea tratamente hormonale pentru a produce modificări radicale în corpul fizic în cazul transexualilor? Nu e asta o probă că ceva nu este în regulă cu corpul acestor oameni? Iar dacă totul este ok pentru a face tratament într-o anumită direcție, nu ar fi ok să se considere la fel de natural să faci tratament și în cealaltă direcție?

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!