Toate părțile corpului dvs. sunt în palma dvs. Trebuie doar să apăsați punctele necesare!

by Ana Balan on May 8, 2017 Știați că 2364 Vizualizari

Acupunctura este cunoscută de secole și a deveni o terapie tradițională în China. Ca alternativă la medicina modernă, acupunctura este acum practicată în lumea întreagă. Ea a devenit foarte răspândită printre oameni pentru a-și calma durerile.

Din păcate nu toți sunt prea dornici de ace… și aici apare reflexoterapia! Presopunctura este o formă de reflexoterapie, care este non-invazivă și se concentrează pe aplicarea presiunii pe anumite puncte de pe suprafața corpului.

Cu siguranță este nevoie de mai multă îndrăzneală. Probabil ați auzit despre modul în care diferite puncte de mână corespund diferitelor părți ale corpului, iar acum puteți să încercați pentru dvs. această hartă detaliată!

Deși cunoașteți că există puncte pe palmă care corespund cu unele organe ale organismului, totuși nu cunoașteți care punct corespunde cu un anumit organ. Încercați acupunctura conform hărții prezentate aici și veți simți efectul.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!