Obiectele din Casa Ta Pot Fi De Vina pentru Aparitia Stresului. Afla La Ce Trebuie Sa Renunti

by Ana Balan on Jul 1, 2017 Știați că 722 Vizualizari

Stiai ca obiectele din casa pot fi de vina pentru aparitia stresului? Iata la ce trebuie sa renunti in asa fel incat sa nu te mai confrunti cu anxietatea sau cu stresul.

Hainele care ti-au ramas mici, insa iti este drag de ele si te gandesti ca poate  vei ajunge din nou la greutatea la care acestea pot fi purtate, ar putea sa fie unul din motivele pentru care esti stresata. De ce? Deoarece astfel traiesti in trecut sau in viitor, fara sa te mai poti bucura de prezent, motiv pentru care atragi in viata ta energiile negative.

Ecranele! Fie ca este vorba de televizor, de ecranul tabletei sau al telefonului, rezultatul este acelasi. Acestea pot avea un impact negativ asupra sanatatii ochilor tai, deoarece in timp ce privesti aceste ecrane, clipesti mai des.

Dezordinea, poate duce si ea de asemenea la aparitia stresului, conform specialistilor. Aceasta poate fi vinovata pentru aparitia stresului, pentru starile de nervozitate sau pentru problemele legate de concentrare. Conform unui studiu, cei care isi fac patul in fiecare dimineata, beneficiaza de un somn mai linistitor si odihnitor pe parcursul noptii.

Alimentele sanatoase pe care nu le consumi, pe care le ai acasa si pe care le ti pentru momentul in care te vei hotara sa adopti un stil de viata mai bun. Insa, daca ai de gand sa nu le consumi, atunci ar fi mai bine sa renunti la ele, deoarece te vor face sa te simti inconfortabil.

Lucrurile legate de serviciu. In cazul in care nu reusesti sa iti termini treaba la locul de munca si poate te decizi sa iei acasa anumite dosare neterminate, atunci poti provoca o sursa de disconfort pentru tine. Mai ales daca acestea sunt tinute aproape de dormitor, deoarece iti vor aminti de lucrurile neterminate la timp.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!