Această băutură consumată înainte de somn te va ajuta să-ți curăți organismulI

by Ana Balan on Jul 16, 2017 Știați că 666 Vizualizari

Pentru curățarea organismul de toxine, accelerarea metabolismului și pierderea în greutate, cele mai eficiente sunt băuturile naturale de detoxifiere. Uneori sportul și dieta corectă nu sunt suficiente pentru a rezolva problema în întregime.
Deseori, băuturile de curățare includ ghimbir sau lămâie. Aceste produse ard grăsimile, probabil știți toți. Dar despre proprietățile benefice ale pătrunjelului puțini au auzit. Acesta ajută la fel de bine ca și ghimbirul sau lămâia. De ce să vă otrăviți cu băuturi care conțin tot felul de aditivi, mai bine să consumați produse naturale. Este econom și util!

Ingrediente:

  • sucul de la o jumătate de lămâie;
  • un mănunchi de pătrunjel;
  • 1 linguriță pudră de scorțișoară;
  • 0,5 litru de apă.

Mod de preparare:

  1. Toate ingredientele pentru cocktail amestecați-le în blender.
  2. Consumați acest cocktail în fiecare seară, cu câteva ore înainte de culcare. Rezultatul nu se va lăsa așteptat.
  3. Consumați băutura pe parcursul a două săptămâni. De asemenea, este util ca în timpul tratamentului să vă organizați câteva zile de odihnă pentru sistemul digestiv, de exemplu, prima, a șaptea și ultima zi. Acest lucru implică utilizarea unor alimente sănătoase cu conținut scăzut de calorii. Răsfățați-vă cu fructe și legume. Consumați terciuri dietetice.

Această băutură este eficientă deoarece pătrunjelul stimulează metabolismul grăsimilor din organism, elimină excesul de apă din organism, elimină cearcănele.
Patrunjelul este contraindicat femeilor gravide și celor care suferă de boli ale vezicii urinare sau de boli ale rinichilor. Înainte de a face această cură de detoxifiere, consultați un medic.
De fapt, nu este complicat de a accelera metabolismul, este posibil doar dacă duceți un mod corect de viață și dacă includeți în rația alimentară multe vitamine. Acest cocktail de detoxifiere este ceea de ce aveți nevoie pe parcursul perioadei de dietă. Băutura este o adevărată bombă de vitamine. De aceea, salvați-vă rețeta cocktailului cu pătrunjel!

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!