3 rase extraterestre cu care sunt in contact bazele extraterestre de pe Pamânt.

by Ana Balan on Jun 14, 2016 Știați că 2124 Vizualizari

Serviciile de informatii, alaturi de diverse grupuri care ar conduce lumea din umbra, sunt singurele entitati organizatorice care cunosc adevarul despre fenomenul OZN, cu toate implicatiile acestuia în trecutul, prezentul si, mai ales, viitorul omenirii. Aceasta este o ipoteza des invocata de catre adeptii teoriei conspiratiei.
Teoria presupuselor colaborari secrete intre guvernul SUA si extraterestrii a fost sustinuta, mai ales in anii 80, si de catre Milton William (Bill) Cooper, subofiter in Air Force. El afirma ca in perioada 1970-1973, pe cand lucra pentru comandamentul flotei militare din Pacific, a avut acces la doua materiale: Raportul nr.13 al proiectului Grudge/Blue Book si un rezumat privind operatiunea „Majority” – care ar fi fost legata de un grup oficial ultrasecret MJ-12, pentru gestionarea relatiilor cu extraterestrii). In „Raportul 13” s-ar fi gasit date privind prabusiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extraterestri vii, fotografii, rapiri, analize ale OZN-urilor, etc.

 

Tehnologie in schimbul oamenilor

Conform declaratiilor lui Cooper, ar exista trei rase de extraterestri cu care americanii ar fi in contact. Declaratiile lui se alatura surselor cotate a fi “cu credibilitate indoielnica”, care au sustinut, de-a lungul timpului, ca structuri din CIA si departamente speciale ale U.S. Army au o indelungata relatie cu trei specii de fiinte extraterestre care, dintre toate natiunile lumii, ar fi ales sa intre in contact doar cu americanii: Reptilienii (botezati astfel datorita pielii lor), “Conformatorii” (fiinte vii “bazate” pe siliciu), si “Micii Cenusii” (cunoscuti si sub numele deEbeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli, umanoizi mici de inaltime, cu pielea cenusie, capul voluminos si ochi mari, asemanatori cu aceia ai unei insecte).

Bill English, ofiter de contrainformatii in cadrul „Beretelor Verzi”, afirma si el ca a vazut Raportul 13, un material de 624 pagini, realizat aparent in 1953 si “adus la zi” in 1969. Coopersi English sustin ca in 1964, la baza Holloman, s-a incheiat o intelegere prin care extraterestrii promisesera un aport de tehnologie, in schimbul permisiunii de “a rapi” oameni in vederea unor experiente. In virtutea aceleiasi intelegeri, guvernul american urma sa construiasca un numar de baze subterane in care sa fie gazduiti extraterestrii, impreuna cu navele lor, si unde sa aiba loc schimburile de informatii tehnologice.

Marelui public nu trebuia sa i se divulge nimic despre toate acestea. Cooper afirma ca in 1972, extraterestrii se aflau deja in cinci baze subterane ale armatei din SUA: New Mexico, Nevada, Utah, Colorado, Dulce (New Mexico). Guvernul ar mai fi realizat, in acelasi scop, zeci de orasele subterane, amplasate la mare adancime sub pamant.

Mutanti sau hibrizi 

Aviatorul John Lear declara, în anii 80, ca detine informatii ca guvernul SUA “a vândut rasa umana unor extraterestri care ne vor raul”. Lear, fiu al unui faimos inventator si constructor de avioane, a zburat cu peste 160 de tipuri de avioane, a participat la mai multe misiuni CIA, a doborât de repetate ori recorduri de viteza si era singurul pilot din lume care detinea toate tipurile de certificate de zbor eliberate de Federal Aviation Administration. El sustinea ca în laboratoarele subpamantene multietajate de la Dulce, din nordul statului New Mexico, dar si în alte baze, se afla mii de extraterestri, care efectueaza experimente sinistre pe oameni si pe animale, între care “crearea unor mutanti sau hibrizi între fiinte umane si extraterestre”. Tot acolo ar trai conform lui Lear,  un mare numar de specialisti pamanteni, “închisi probabil pentru totdeauna” (conform spuselor aviatorului, în  1979, la baza Dulce ar fi izbucnit chiar o revolta, inabusita in sange).

Conform declaratiilor aviatorului, între 1979 si 1983, grupul MJ-12 a început sa regrete colaborarea cu extraterestrii, dar era prea tarziu. Rapirile erau mult mai numeroase decat se convenise, în schimb tehnologiile primite erau simple surogate, foarte departe de performantele vehiculelor si ale armelor de care dispuneau rasele din Univers. În consecinta, guvernantii ar fi luat decizia realizarii unor arme defensive, prin care pamântenii sa poata distruge navele venite din Cosmos. Acesta ar fi fost adevaratul mobil al programului Initiativa de Aparare Strategica „Razboiul Stelelor” (“interfata” programului fiind apararea contra rachetelor nucleare sovietice). Conform blogurilor si forumurilor adeptilor teoriei conspiratiei, în ultimii 50 de ani ar fi existat peste 300 de întâlniri cu caracter confidential între extraterestri si reprezentanti ai guvernului american.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!