DESCOPERIRE ULUITOARE! A fost găsit un telefon mobil EXTRATERESTRU, vechi de 800 de ani

by Ana Balan on Jun 20, 2016 Știați că 2057 Vizualizari

Un obiect misterios şi foarte asemănător unui telefon mobil utilizat în zilele noastre, a fost descoperit de curând, de un grup de arheologi în Austria. Pentru cei care sunt fascinaţi de lumea extraterestră şi de teoriile conspiraţiei, descoperirea este una de excepţie deoarece, încet dar sigur, tot ceea ce se credea în aceste medii sociale „ciudate”, au un corespondent real în această uimitoare realizare.

Odată cu trecerea timpului şi prin noile obiecte găsite în ultimii ani de către arheologi, teoria călătorie în timp se confirmă din ce în ce mai mult. Astfel, putem spune cu certitudine că extratereştrii ne vizitau planeta Terra încă din timpuri străvechi, noteaza cyd.ro, citand publicatia thesun.co.uk.

Misteriosul obiect ce datează din secolul al XIII-lea, a fost descoperit în Salzburg, Austria. Pretinsa descoperire arheologică seamănă izbitor cu un telefon mobil din anii 1990, dar conține în loc de taste, simboluri din scrierea cuneiformă utilizate de sumerienii din Mesopotamia antică.

Scepticii sunt de părere că întreaga poveste este o făcătură, lansată pentru a capta interes mediatic în toată lumea. În ceea ce priveşte „vechiul telefon mobil”, acesta urmează să fie anelizat de specialiştii din domeniul comunicaţiilor pentru a se stabili cu exactitate vechimea şi modul lui de funcţionalitate.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!