Incredibil:A fost fotografiat sufletul care tocmai părăseşte trupul unei persoane decedate !

by Ana Balan on Jul 17, 2016 Știați că 1232 Vizualizari

Pe 12 iulie 2016 , Saul Vazquez stătea în camionul său de pe Şoseaua 15, în apropiere de Stanton, Kentucky (SUA), atunci când un bărbat neidentificat a fost implicat într-un accident mortal de motocicletă.

În timp ce se uita la paramedicii care făceau eforturi să-l readucă la viaţă pe bărbatul decedat în accident, șoferul camionului a făcut o fotografie a incidentului, dar apoi a observat ceva neobișnuit în legătură cu asta. El a fost șocat să descopere ceea ce pare a fi o umbră fantomatică ce pare a pluti deasupra corpului victimei.

Saul Vazquez a postat fotografia pe Facebook și a scris: “Am făcut această fotografie în urmă cu doar câteva minute, din cabina camionului meu. A fost un accident între Campton și Stanton (…) Faceţi un zoom și uitaţi-vă cu atenție la umbra de deasupra pălăriei şerifului”.

Apariția umbrei stranii a stârnit o mulțime de controverse pe Facebook, mulţi oameni spunând că e vorba de sufletul victimei ce poate fi văzut părăsindu-şi corpul. Este probabil cea mai mare întrebare la care nimeni nu se hazardează să răspundă: Ce se întâmplă cu noi după ce murim? Pentru cei care cred într-o viață de apoi, această imagine ar putea să le confirme suspiciunile.

 

 Sursa:Facebook-ul lui Saul Vasquez

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!