Ce se intampla atunci cand pui LAMAI in camera ta

by Ana Balan on Jul 23, 2016 Știați că 1163 Vizualizari

Multi oameni nu cred in energii pozitive sau negative si cat de mult aceste energii influenteaza calitatea unei vieti. Adevarul este ca energiile negative iti pot afecta sanatatea, relatiile cu oamenii siprosperitatea, iar oamenii au nevoie sa isi dea seama de acest lucru. Chiar daca cu totii am fost invatati sa gandim logic, sa rationalizam si sa credem numai in lucrurile pe care le intelegem si le putemverifica, puterea gandirii, fie negative fie pozitive, este foarte puternica si poate sa iti schimbe total viata. 

Daca vrei sa iti imbunatatesti viata trebuie sa incepi sa inviti mai multa energie pozitiva in casa ta, iar acest articol iti va arata cum sa faci acest lucru. Exista un simplu truc care iti poate umple imediat locuinta ta cu energie pozitiva, iar tot ce iti trebuie pentru a obtine acest lucru sunt cateva lamai verzi si nimic mai mult. Lamaile sunt benefice pentru sanatatea ta in general si pot ajuta in anumite conditii, pe care deja le stiai. Acestea pot fi benefice si din punct de vedere energetic. Lamaile pot neutraliza energiile rele, sa restaureze armonia si sa stimuleze prosperitatea. Iata cum trebuie sa le folositi:

- cel mai simplu mod este sa imprastiati trei lamai in toata casa, in diferite camere si sa leinlocuiti atunci cand incep sa devina galbene sau negre;

- de asemenea puteti sa le fierbeti coaja in apa pura de ploaie si sa beneficiati de vapori. Dupa ce terminati puteti lua cojile ramase si sa le purtati ca un fel de amuleta. Acestea vor absorbi energia negativa si te vor proteja de influente rele;

- intr-un castron de ceramica plin cu orez, asaza noua lamai, opt lamai in exteriorul bolului si o lamaie in centru, apoi plaseaza bolul deasupra frigiderului.

- daca vrei sa atragi dragoste, plaseaza un bol cu trei lamai pe noptiera. Schimba-le cand acestea devin galbene sau negre.

Pentru a curata casa de energii negative acumulate pe parcursul zilei, puneti o lamaie taiata in patru bucati pe o farfurie si turnati putina sare deasupra. Puneti farfuria sub patul dumneavoastra inainte sa de somn sau daca nu puteti sa o asezati sub pat o puteti lasa langa. Dimineata cand va treziti sa nu atingeti lamaile. Plasati-le intr-o punga de plastic si aruncati-le departe de casa. Repetati acest lucru trei zile la rand si veti observa cat de bine va veti simti.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante