Calatori din viitor se afla printre noi!

by Ana Balan on Sep 5, 2016 Știință 984 Vizualizari

 

In momentul de fata, numerosi fizicieni cred in posibilitatea calatoriei in timp si considera ca ea va fi realizabila in urmatorii 5.000 de ani. Asta inseamna ca vecinul tau de alaturi ar putea fi un calator din viitor dar tu nu stii!
Pe langa teoriile stiintifice, exista dovezi tangibile ale calatoriei in timp a omului, considera un fizician britanic. Obiecte considerate anacronice au fost gasite in vestigii dintr-o perioada care nu corespunde complexitatii lor. De exemplu, din ruinele antice grecesti au fost dezgropate baterii electrice iar in 1925, intr-o camera de hotel din Chicago, a fost gasit un ceas digital ultramodern. Unii experti au calculat ca numarul calatorilor in timp care activeaza acum in Statele Unite ar fi intre cateva sute si pana la 8.000.
De ce au revenit este un mister, spune un expert, dar tot el presupune fie ca ei ar incerca sa modifice trecutul, fie ca au dorit sa traiasca in vremuri mai putin complicate. Calatorii in timp inteligenti trebuie sa faca tot posibilul ca sa se integreze. Expertii sugereaza insa ca ei pot fi depistati dupa mai multe indicii. Acestea sunt:
- lipsa parului de pe corp; oamenii moderni sunt mai putin parosi decat erau oamenii cavernelor si specialistii in problemele evolutiei prezic ca oamenii viitorului vor fi si mai putin parosi.
- capacitatea de a intui cresterea cursului actiunilor; calatorii in timp prefera sa pozeze in oameni obisnuiti, din clasa demijloc, dar capacitatea lor de a "ghici" ce actiuni vor creste cel mai mult va va uimi;
- lipsa degetului mic de la picior; oamenii de stiinta spun ca pe masura ce omul va evolua, in urmatorii o mie de ani degetele mici de la picioare vor disparea.
- castiga neobisnuit de des la loterie sau la pariuri sportive;
- fac greseli de plasare in timp; de exemplu, se pot referi la pesoane in viata sau evenimente curente vorbind despre ele la timpul trecut.
- dau avertismente criptice; de exemplu, "cand te vei duce la New York la 11 septembrie, ar fi mai bine sa vizitezi Empire State Building si nu World Trade Center, crede-ma".
- catelul sau apartine unei rase misterioase, absolut necunoscute; 
- are in casa obiecte ciudate, pe care le poti gasi in cele mai neasteptate locuri; 
- foloseste expresii argotice demodate; in ciuda eforturilor lor de a studia limbajul din perioada noastra, ei pot folosi gresit unele expresii iesite din uz de cateva decenii.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante