O insula plutitoare misterioasă descoperită în Argentina!(VIDEO)

by Ana Balan on Oct 24, 2016 Știință 1693 Vizualizari

 O insulă ciudată care se mișcă și se rotește în jurul propriei sale axe a fost descoperită în nordul Argentinei.

 

Supranumită "Ochiul", insula misterioasă a fost descoperită de un regizor care a căutau locații de film  în zona respectivă, pentru un film SF,în urmă cu șase luni.

Insula "Ochiul " este un teren sub formă de cerc înconjurat de un canal îngust de apă, cu un diametru de 130 Superb", a declarat directorul Sergio Neuspiller, care a facut echipa cu Richard Petroni, un inginer hidraulic și civile din New York, și expert tech Pablo Martinez și împreună au călătorit spre Parana Delta pentru a vedea insula plutitoare mână mai întâi.

Cercetatorii au descoperit "The Eye" în largul coastelor Argentinei, iar acum încearcă să deslușească motivul căruia i se datorează acest fenomen ciudat.

Localizată în delta Parana, între orașele Campana și Zarate, în Buenos Aires, Argentina, forma perfect circulară a insulei i-a intrigat pe cercetători.

Experți în fenomene paranormale, telecomunicații și inginerie au demarat deja un proiect de explorare a zonei, despre care susțin că este încărcată energetic.

”Forma malurilor este una perfect circulară, de aceea e greu de crezut că este doar mâna naturii implicată aici”, a spus unul dintre cercetători.

Apa este incredibil de limpede și rece, ceea ce e total neobișnuit în zona mlăștinoasă în care se află. În plus, plutește. Nu știm cum, dar plutește”, a mai spus omul de știință.

Insula "The Eye"  - poate fi văzută pe Google Maps utilizând coordonatele: 34 ° 15'07.8'S 58 ° 49'47.4 "W.

Urmăriți videoclipul Proiectului Elojo de mai jos, care arată expediția pe insulă misterioasă.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante