10 invenții simple și incredibil de utile

by Ana Balan on Feb 27, 2016 Știință 1141 Vizualizari

Ritmul vieți noastre se accelerează din an în an în această epocă a tehnologiilor avansate. Dar, ca și mai înainte oamenii ingenioși creează invenții destul de utile, care ne ușurează viața de zi cu zi. Oamenii de știință, demonstrează. că la orce etapă a dezvotării civilizației omenești,se poate de inventat lucruri simple și incredibil de utile

1. Semafoare Clepsidră – invenții simple.

Este un concept de semafor, care oferă informație despre cât timp vei rămâne blocat în intersecție. Pare foarte super! Deși, de asemena v-a necesita ca șoferii să se uite puțin mai mult timp pentru a evalua cât de mult nisip a rămas în clepsidră, și căt de repede se scurge. Ca rezultat acest lucru poate mai mult distrage, decât să ofere informație utilă.

Totuș ideea e destul de interesantă, care poate fi dezvoltată.

 

2. Încălțăminte ușor de împachetat

Încălțăminte pentru cei care iubesc să călătorească și nu numai. Nu odată înainte de o plecare undeva pe mai mult timp, stăteam în fața valizelor și mă gândeam cum să împachetez mai bine a doua pereche de încălțăminte. Așa o încălțăminte poate fi o eșire.

 

3. Invenție simplă – Storcător de pastă de dinți

Simplu, genial și nu în utimul rând economic.

 

4. Geam în gard

Câinele are dreptul să vadă la cine latră .

 

5. Ștergător de oglină

Ștergător de oglindă pentru baie, rezolvă problema prin emitarea gestului unui ștergător de partbriz obișnuit.

O posibilitate simplă de a a scăpa de abur și a folosi oglindă în mod corespunzător.

 

6. Drivemotion, semnal auto LED

Spune șoferilor din spate  ce crezi despre ei într-adevăr.

 

7. Foarfece pentru pizza

Foarfece – pizza, ce te ajută să împărți  pizza în părți egale pentru toți.

 

8. Ținător de ceapă

Sunteți protejat cu această simplă invenție când doriți să feliați o ceapă, care este de asemenea valabila și pentru roșii.

 

9. Bancă care se rotește

O idee ingenioasă de la desinger-ul Sung Woo Park, din Seul, Coreea de Sud. Este o bancă pentru parcuri care se rotește manual cu ajutorul unui mâner, așa că, dacă aceasta a fost plouată, puteți roti banca pentru a vă așeza pe partea uscată.
Ce se mai poate de spus? Posibil,că poate fi folosită  și de cei care fac fitness, ca o bandă de alergat. Nu se recomadă a dormi pe ele pentru a evita leziunele corporale la o posibila cădere de pe el ,cu o simplă rotire a mânerului. Dacă vă simți obosit la picioare vă puteți urca pe bancă și merge cu spatele, la fel ca Michael Jackson.

 

10. Protecție pentru unghiile proaspăt vopsite

Inveție care asigură femeilor o protecție perfectă pentru unghiile proaspăt vopsite. Cei interesant această invenție a fost patentată încă în 1995 în Statele Unite

Citește și: Creierul uman are o memorie uriașă

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!