Aceste descoperiri nu pot fi înțelese nici de cele mai mari minți ale omenirii!

Recomandat by Ana Balan on Nov 16, 2016 Știință 1080 Vizualizari

Oamenii au ajuns la culmi nemaivăzute în ceea ce ține de studiul și înțelegerea diferitor procese și fenomene. Cu toate acestea, există încă multe lucru pe care rațiunea încă nu a reușit să le înțeleagă. Mai ales aceasta se referă la lucrurile din trecut. Astăzi redacția Howandwhy ți-a pregătit o colecție compusă din 10 descoperiri misterioase, rostul cărora rămâne neclar până în prezent.

1. Ieroglifele din Abidoss

În secolul trecut într-un templu din Egipt au fost observate câteva ieroglife neclare, care seamănă foarte mult cu tehnica militară din prezent: un tanc, un elicopter și un avion. Aceste ieroglife încă nu au fost descifrate. Se presupune că este vorba despre contopirea mai multor ieroglife în unul singur.

2. Cosmonauții antici

În toată lumea cu regularitate sunt găsite statuete de oameni care par a fi îmbrăcați în scafandru cosmic. Desigur, imaginația oamenilor este foarte bogată, însă trebuie să recunoaștem că asemănarea este mare.

3. Piramida Albă din China

La finalul celui de-al doilea război mondial În China un pilot american a observat o construcție de 300 de metri înălțime într-un sat părăsit. Piramida este de două mai înaltă decât celebra piramidă a lui Kheops. Nici până în prezent nu se știe cine, când și pentru ce a ridicat această construcție grandioasă.

 4. Cercurile din lanuri

Se știe cu certitudine că cele mai multe dintre acestea sunt creațiile artiștilor cu un simț al umorului dezvoltat. Însă viteza cu care aceste cercuri apar și exactitatea matematică fenomenală cu care ele sunt compuse, lasă loc multor speculații. De exemplu în China, tradiția de a face cercuri de piatră în lanuri există de 2000 de ani și nimeni nu știe de unde aceasta s-a luat și ce înseamnă…

5. Pietrele negre Iki

În secolul 16 în Peru au fost descoperite pietre negre pe care erau incrustate figuri ciudate. Cu toate acestea sensul unor figuri este clar. Astfel, pe aceste pietre poți vedea harta cerului înstelat, aparate de zbor și instrumente de cercetare a cosmosului. Pe una din aceste figuri poate fi văzut un om călare pe un dinosaur…

6. Stupa Mianmarului

Stupta este un loc de cult pentru budiști. În Mianmar pe vârful unui unei stânci a fost ridicată o stupă de 7 metri înălțime. Stânca pe care este amplasată stupa este de fapt un bolovan gigantic, care stă la rândul său pe un vârf de munte. Rămâne neclar cum acest bolovan încă nu s-a prăbușit în hău, dat fiind faptul că poziția lui pe munte este nefirească și el nu este fixat cu nimic de acesta!

7. Harta Veche

Un colecționar pe nume Liu Han din China în 2001 a cumpărat o hartă veche făcută în 1763. Însă la o cercetare mai atentă s-a văzut că harta datează de fapt din anul 1418. Pe ea pot fi văzute continentele americane și asta cu 74 de ani mai înainte ca America să fie descoperită!

8. Ieroglife egiptene în… Australia

Deja de o sută de ani în Australia sunt găsite pietre cu ieroglife incrustate. Singur acest fapt nu este ieșit comun, însă problema constă în aceea că ieroglifele sunt egiptene. Oamenii de știință nu pot înțelege cum aceste ieroglife au putut ajunge atât de departe…

9. Valea ulcioarelor din Laos

În Laos la 1000 de metri altitudine există o vale în care pot fi văzute ulcioare din piatră care cântăresc câte 6 tone fiecare. Este cert că ele au fost făcute 2000 de ani în urmă, însă nu se știe cine și pentru ce le-a făcut. De asemenea, încă o dificultate reprezintă faptul că ulcioarele sunt făcute din piatră care nu este tipică acestor locuri.

10. Colecția mexicană Julsrud

Această colecție numără peste 37 de mii de obiecte și a început să fie adunată tocmai în anul 1944 de un imigrant german, pe nume Woldemar Julsrud. Dintre acestea, 2500 de obiecte sunt figuri de dinosauri, pe care neamțul le-a adunat în ogorul său. Toată viață Julsrud a încercat să înțeleagă cine a făcut aceste figurine și cum au ajuns ele pe ogorul lui…

Nu se știe dacă vreodată omenirea va afla explicația și originea acestor lucruri. Așa poate e mai bine…

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l și prietenilor tăi.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante