Oamenii de știință afirmă:Conștiința continuă și după moarte - Viața este doar începutul

by Ana Balan on Dec 14, 2016 Știință 886 Vizualizari

Noi credem în moarte , pentru că este ceea ce suntem învățați de la o vârstă fragedă. Conform legillor universului acest lucru nu poate fi posibil,bazîndu-ne pe teoria lui Einstein , care afirmă că "Energia nu poate fi creată sau distrusă, acesta poate fi transformată numai dintr-o formă la alta." 

Dr. Robert Lanza a afirmat recent ca moartea de fapt nu exista si ca ea este doar o iluzie a mintii. El crede ca aceasta se intampla datorita teoriei cunoscute ca ,, bio-centrism’’, care implica un anumit tip de energie care exista doar in mintea noastra, aceasta fiind eliberata atunci cand murim. Aceasta energie se presupune a fi constiinta noastra, si cand corpul nostru fizic moare, constiinta continua sa traiasca intr-unul dintre universurile paralele.

El spunea:

,,Exista un numar infinit de universe si tot ceea ce pentru noi pare imaginar se intampla de fapt in unul dintre aceste universe.’’

Rezultand din acestea, si conform teoriei lui Einstein, el explica cum constiinta noastra continua sa existe intr-un univers paralel dupa ce noi murim. Tot ceea ce vedem in jurul nostru si fiecare experienta pe care o avem nu sunt decat o spirala imensa de informative ce apare in mintile noastre. Timpul si spatiul nu sunt decat niste instrumente pe care noi le folosim sa asamblam informatia intr-un tot intreg. Daca am elimina perceptia spatiului si a timpului din ecuatie, atunci iluzia noastra asupra mortii pur si simplu va inceta sa existe.

Raspunsul aici e simplu… realitatea este o proiectie create in totalitate de constiinta noastra si daca aici este un numar infinit de universe paralele care coexista simbiotic cu al nostrum, aici nu mai ramane absolut nici un motiv ca atunci cand noi murim energia noastra sa inceteze sa existe, prin puterea constiintei noastre. Poate ca la inceput este cam greu de inteles  dar aceasta este una dintre cele mai noi si credibile teorii despre moarte. Cercetarile despre constiinta umana nu sunt un lucru nou, de mii de ani acest subiect este cercetat, ramanand unul dintre cele mai mari mistere stiintifice.

 

Aminteste-ti ca nimic nu exista fara constiinta noastra, ceea ce vedem este doar o perceptie. De asemenea, nu uita ca timpul si spatial sunt instrumentele pe care constiinta noastra le utilizeaza pentru a uni toate piesele impreuna si ca aceasta doar utilizeaza corpurile pentru a stoca informatia. Daca intr-adevar exista un numar infinit de universuri paralele, unul din ele trebuie sa fie atat infinit in timp, cat si in spatiu… undeva moartea nu exista si constiinta noastra poate trai pentru totdeauna. 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!