Un triunghi bizar care a apărut în Australia nedumereşte oamenii de ştiinţă - VIDEO

by Ana Balan on Dec 15, 2016 Știință 767 Vizualizari

Oamenii au observat cu ajutorul sateliţilor o formă triunghiulară găsită în estul Australiei

Un marcaj ciudat în formă de triunghi a fost observat cu ajutorul sateliţilor pe un câmp pe coasta estică a Australiei. Experţii îşi pun întrebarea dacă acesta este sau nu realizat de mâna omului.

Triunghiul este echilateral, având latura de 350 picioare (~106 metri) şi se remarcă în interiorul acestuia un pattern regulat.

Cu toate că imaginile de pe satelit sunt clare, la faţa locului nu s-a putut observa nimic, în aceeaşi zonă fiind şi un parc de eoliene. Există posibilitatea ca imaginea de pe satelit să fi fost faza incipientă a parcului de eoliene în care se testa fezabilitatea acelei zone.

Totuşi, sunt înregistrate anumite evenimente ale avioanelor care au trecut pe deasupra acestei zone, având sistemele electronice afectate, dar fără vreun accident major.

De asemenea, similaritatea cu Triunghiul Bermudelor este izbitoare, iar acesta se află chiar pe partea opusă a planetei. Experţii emit ipoteza posibilităţii existenţei unui fenomen al câmpului magnetic al planetei necunoscut până acum, argumentând prin evenimentele bizare întâmplate în ambele părţi ale planetei.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante