Invenţie UIMITOARE! Congelatorul care răceşte orice în doar două minute

Recomandat by Ana Balan on Feb 11, 2017 Știință 722 Vizualizari

Cu toții ne-am lovit la un moment dat de dorința de a bea o băutură rece și de imposibilitatea de a o răci în timp, iar noua invenție a celor de la ColdLine pare a fi ceva ce merită atenția noastră, scrie playtech.ro.

Cei de la compania ColdLine par să vină în întâmpinarea unor nevoi de acest gen și inventează un congelator asemenea cuptorului cu microunde, în care îți poți introduce băutura rece, coca de prăjituri sau orice alt aliment pe care vrei să îl răcești.

Partea bună este că nu se aseamănă cu un concelator pe care îl avem încorporat în mod normal în frigiderul de acasă.

Acest dispozitiv se diferențiază prin aceea că îți poate răci un produs într-un timp foarte scurt: în cazul unei băuturi, are nevoie de doar două minute, în timp ce într-un congelator normal acest proces poate dura de până la două ore, conform Digital Trends.

Congelatorul numit Life W30 poate fi utilizat într-un restaurant de top, dar are loc și în bucătăria ta, datorită dimensiunilor mici raportate la cele ale unui congelator obișnuit.

Life W30 se aseamănă destul de mult la aspect cu un cuptor cu microunde și îi ia aproxmativ două ore pentru a face ca un produs alimentar să treacă de la temperatura camerei, la -30 de grade celsius.

Cu toate că nu toți ne-am folosi în mod normal de acest dispozitiv, utilitatea sa se dovedește mai ales în acele momente critice în care el devine un produs salvator.

„Congelarea mâncării rapid și păstrarea ei la o temperatură foarte scăzută înseamnă că există un risc mai mic de a avea de a face cu mâncare deteriorată, astfel că o vei putea depozita de-a lungul a șase luni fără probleme”, susține Reviewed.

Într-adevăr, cu ajutorul a astfel de dispozitive reușesc restaurantele să mențină mâncărurile la aceeași calitate a texturii și gustului. 

Dar chiar și dacă nu îți propui să îți depozitezi alimentele pentru perioade lungi de timp, congelatorulul Life W30 își poate dovedi eficiența într-un număr de moduri, fie că ai nevoie de o bere rece în doar două minute și nu mai poți aștepta două ore, fie că ai nevoie ca aluatul de prăjituri să se răcească înainte de a-l pune la cuptor.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante