De ce nu ne-am întors pe Lună de 40 de ani? "NASA ascunde un secret şocant"

by Ana Balan on Mar 2, 2017 Știință 804 Vizualizari

Iulie 1969. Peste 500 de milioane de oameni urmăresc cu sufletul la gură cea mai mare realizare de până atunci a omenirii… aselenizarea primei nave cu echipaj uman. “Un pas mic pentru om, un pas uriaş pentru omenire”, celebra expresie a astronautului american, Neil Armstrong, făcea înconjurul lumii într-o fracţiune de secundă. Umanitatea păşea alături de echipajul american într-o nouă eră.

O nouă teorie a conspiraţiei oferă o explicaţie şocantă pentru faptul că omenirea nu a revenit pe Lună după aselenizările din anii 70. „Agenţia spaţială americană asunde un secret teribil”, spun adepţii noii teorii care gestionează site-ul Ancient Code.

Aceştia sunt convinşi că Luna a devenit sediul unei civilizaţii superioare care interzice orice acces dinspre Terra. Savanţii de la NASA ar fi la curent cu acest blocaj impus de extratereştri.
Potrivit unor cercetători şi ufologi, bazele extraterestre sunt localizate pe jumătatea întunecată a satelitului natural al Pământului.

Teoria sugerează că astronauţii NASA s-au întâlnit cu echipajele extraterestre în timpul primelor aselenizări şi atunci li s-a pus în vedere să nu se mai întoarcă.

„Nu e evident? Cât de absurd poate să fie să nu ne mai întoarcem pe Lună de atâta timp?! La tehnoogia actuală, trebuia să fie floare la ureche. În loc să avem o bază permanentă pe suprafaţa Lunii, preferăm o staţie spaţială care se învârte în jurul Terrei”, mai spun specialiştii de la Ancient Code.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante