Centura fotonică, schimbări majore în sistemul nostru solar

by Ana Balan on May 6, 2017 Știință 756 Vizualizari

Sentimentul că timpul se scurge mai repede pare să devină realitate. Sunt mai multe argumente care susţin acest lucru. Gregg Braden este un inginer american care a reușit să demonstreze că Pământul este in curs de a traversa o zonă numită Centura de Fotoni care va modifica mișcarea de rotație a Pământului.

Imaginile captate de satelitul Voyager au confirmat acest lucru. Alexei Dimitov, membru al Academiei de Științe din Rusia susține afirmaţiile lui Braden. Trecerea Pământului prin această zonă va produce turbulențe și distorsiuni.

Se afirmă că rezonanța Schumann a scăzut și din cauza acestui pasaj al Pământului printr-o zonă in care materia are o încărcătură foarte mare. Pământul se comportă ca un enorm circuit electric. Atmosfera este un conductor fragil care ne protejează.

Cu toate acestea, într-o zi, pe suprafața terestră se produc 1050 de furtuni din cauza unor fisuri care au fost observate în atmosferă. Frecvența rezonanței Pământului a crescut. În tot acest timp suntem mai obosiți, irascibili, avem senzații electrice la nivelul pielii. Cele 24 de ore ale unei zi corespund unui număr de 16 ore.

Trecerea Pământului prin Centrura Fotonică a fost descoperită în anul 1962. Mulți ani, aceste informații nu au fost făcute publice. Centura Fotonică și radiația aferentă au un impact asupra sistemului de rotație a sistemului nostru solar în jurul soarelui central al galaxiei, numit Alcyone, constelaţia Pleiadelor. O rotație completă se realizează în 25860 de ani.

Fața soțului tău când te va vedea că arăți mult mai tânărăCu această dietă am slăbit 16 kg în 2 săptămâni fără să-mi refuz nimic!Cum scapi de grăsimea de pe talie în 10 zile? Adevărul despre superalimente!

Întregul nostru sistem solar, inclusiv Pământul și Luna, trebuie să treacă de două ori, în timpul unei rotații complete, prin această centură de fotoni.

Centura fotonică încercuiește Sistemul Pleiadelor. Sistemului solar îi trebui 2000 de ani ca să treacă prin această centură. Dacă Soarele va intra primul în această centură vor fi 3-5 zile de întuneric și vor cădea toate sursele de energie electrică. Dacă Pământul va intra primul, nu se vor produce aceste fenomene.

Ultimele informații arată că sistemul nostru solar a intrat într-o perioadă de schimbări. Câmpul magnetic al Soarelui nu mai are pol nord și pol sud. Câmpul a devenit omogen.

Mai mult, satelitul SOHO a relevat că Soarele răspunde cu totul anormal la impacturi cu corpuri cosmice, cauzând erupții de 30-35 de flame, protuberanțe de foc, lucru care înainte nu se întâmpla.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante