Cum arată carcasa de telefon care îți face cafeaua la purtător

by Ana Balan on May 19, 2017 Știință 632 Vizualizari

Într-o lume în care mai toate lucrurile au fost deja inventate este destul de greu să vii cu idei noi. Mai ales când vine vorba de ceva atât de banal precum o carcasă de telefon. Scopul acesteia este să-ți protejeze smartphone-ul și să arate bine. Însă se pare că nu mai e cazul de funcționalitate limitată. Pe Kickstarter a apărut un proiect pentru un cover de telefon care va putea să-ți facă cafeaua de dimineață. Nu, nu este o glumă.

Carcasa se numește Mokase și este este o idee…diferită. Funcționează ca și un espresor de buzunar, pe același pricipiu ca aparatele de bucătărie. Îți vei putea cumpăra capsule cu cafea, pe care să le introduci pe lateralul carcasei. Apoi, cu ajutorul unei aplicații pe telefon, vei putea porni micul mecanism care se află înăuntru. Carcasa are și o baterie externă inclusă, care va încălzi apa și o va trece prin capsula de cafea, rezultatul final fiind astfel, un espresso.

Mokase are în colțul din dreapta sus un mic orificiu prin care îți vei putea turna espresso-ul în pahar, trebuie doar să ai grijă să nu ți se verse în buzunar. Până acum, campania de crowdfunding a strâns aproximativ 4300 de euro din 75.000 de euro, atât cât au cerut producătorii, însă campania mai ține până pe 18 iunie. Deci, dacă ții morțiș să mergi cu cafeaua la purtător, poți face o mică donație.

 

Citeşte şi: Care este cantitatea maximă de cafea pe care o poți bea zilnic

Putem observa tot de pe pagina campaniei de Kickstarter că Mokase va sosi atât pentru iPhone 7 cât și pentru Galaxy S8, iar invenția a fost deja patentată în Italia. Cine putea să inventeze o carcasă-espresor dacă nu italienii? Mokase va costa aproximativ 45 de euro, însă dacă donezi pe aceeași pagină poți obține pachete mai mari la discount. De expemplu, dacă vrei să donezi 1568 de euro vei primi 36 de carcase. Asta înseamnă că vei putea face bișniță cu espresoare portabile.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante