Scrisoarea lui Albert Einstein adresată fiicei sale despre cea mai MARE FORŢĂ din UNIVERS

by Ana Balan on Jul 5, 2017 Știință 654 Vizualizari

“Când am propus Teoria Relativității, foarte puțini oameni m-au înțeles, iar ceea ce urmează să-ţi destăinui acum spre a transmite umanității, de asemenea, se va lovi de neînțelegerea și prejudecățile din această lume. Te rog să păstrezi această scrisoare atât timp cât este necesar –  ani, decenii, până când societatea va fi suficient de avansată pentru a accepta ceea ce voi explica mai jos.

Există o forță extrem de puternică, pentru care, cel puțin până în prezent, știința nu a găsit o explicație formală. Ea include și guvernează totul, este chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în Univers. Această forță universală este IUBIREA.

Ar putea să îți placă și:Stephen Hawking, avertisment de ULTIMĂ ORĂ: "Decizia lui Trump ar putea..."

Când cercetătorii au investigat o teorie unificată a Universului, au uitat cea mai puternică forță nevăzută. Iubirea este Lumina, care îi luminează pe cei ce o oferă și o primesc. Iubirea este gravitație, deoarece îi face pe unii oameni să se simtă atrași de alții. Iubirea e putere, deoarece multiplică tot ce avem mai bun și oferă umanității șansa de a nu pieri în propriul egoism orb.  Pentru iubire noi trăim și murim.  Iubirea e Dumnezeu și Dumnezeu este Iubire. Iubirea justifică şi dă sens vieţii.  Aceasta este variabila pe care am ignorat-o de prea mult timp, poate pentru că ne este frică de iubire, deoarece este singura energie din univers pe care ființa umană nu a învățat să o controleze după voința sa.

Pentru a evidenția iubirea, am creat o simplă subtituire în cea mai renumită ecuație a mea. Dacă în loc de E=mc2, acceptăm că energia pentru a vindeca întreaga lume poate fi obținută din multiplicarea iubirii cu viteza luminii la pătrat, atunci ajungem la concluzia ca iubirea este cea mai puternică forță ce există, deoarece nu are nicio limită. Numai prin iubire noi putem găsi sensul vieţii, putem salva lumea și fiecare ființă raţională, putem să ajutăm civilizaţiei noastre să supravieţuiască.

Probabil nu suntem încă pregătiți să creăm o bombă a iubirii, un mecanism destul de puternic pentru a distruge ura, egoismul și lăcomia care pustiesc planeta. Cu toate acestea, fiecare individ poartă cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a cărui energie așteaptă să fie eliberată. Când o să învățăm să oferim și să primim această energie universală, dragă Lieserl, vom putea afirma că iubirea învinge tot, că poate transcende totul și orice, deoarece iubirea este chintesența vieții.

Regret profund că nu am fost capabil să exprim ceea ce este în inima mea, care a bătut în liniște pentru tine întreaga mea viață. Poate e prea târziu pentru scuze, dar cum timpul e relativ, simt nevoia să îți spun că Te Iubesc și datorită ție am găsit răspunsul final!

Tatăl tău,

Albert Einstein”

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante