Aflță despre proprietățile mistice ale argintului.

by Ana Balan on Jun 16, 2018 Știință 1117 Vizualizari

Argintul este capabil să elimine și să redistribuie energia negativă, de aceea poate fi utilizat la purificarea câmpului energetic al persoanei. Acest metal este un purificator minunat al apei și un antiseptic eficient.

Mai mult ca atât, argintul este un metal spiritist. Fiind un conductor astral, el contribuie la contactarea cu spiritele.

Moaștele celor sfinți sunt păstrate în recipiente din argint. Argintul și aurul își iubesc foarte mult stăpânii, de aceea nu iubesc să-i schimbe și asta trebuie de luat în considerare.

Din punct de vedere al astrologului și alchimistului, argintul este simbolul purității sufletești. Acesta este unicul metal ce este legat de ceva sfânt, profund, ascuns în interior. Argintul este asociat cu stările și proprietățile noastre ascunse, care devin vizibile doar în anumite condiții.

Argintul este strâns legat de rugăciune – de aceea de multe ori icoanele sunt confecționate din argint. Atunci când e vorba de puteri sau creaturi astrale, contactul cu ei nu poate fi stabilit fără argint.

Inele din argint cu pietre permit reținerea puterilor acestor pietre. La fel se întâmplă și în cazul aliajelor cu argint. Dacă ai o piatră care a funcționat mult și s-a epuizat, puterile sale pot fi recuperate dacă o vei pune în ceva din argint pentru câteva zile sau luni. Uneori este suficient s-o înfășori într-o folie de argint. E necesar ca cel puțin două părți ale pietrei să se atingă de argint.

Argintul, în principal, acționează asupra sufletului și subconștientului, determinându-l pe om să se scufunde în lumea sa interioară. Acest metal are influență și asupra naturii emoționale: trezește impresii și crește sensibilitatea. Pe unii oameni, argintul îi face mai visători și mai fanteziști. Din această cauză oamenii foarte sensibili nu trebuie să poarte tot timpul argint. Acest obicei îi poate scufunda în iluzii și le poate șterge granița dintre realitate și dorință.

Din argint se confecționează arme magice, întrucât acesta este conductorul energiei din lumea divină a sufletului nostru și orice necurat, fără suflet, n-o va tolera. În luptele astrale, magilor răului, înfrânți de armele din argint, pur și simpu li se arde energia. Iar clopoțeii din argint alungă demonii.

Sub influența luminii, chiar și nesemnificative, halogenurile de argint (bromura și iodura de argint) se descompun, eliminând argintul sub forma unei pulbere negre.

De aceea, articolele din argint se înnegresc cu timpul. Acest proces are o viteză diferită în funcție de om și depinde de natura astrală a persoanei și de proprietățile sufletului său.

Sursa

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante