Calculatorul stie totul despre personalitatea ta

Recomandat by Ana Balan on Apr 14, 2016 Știință 896 Vizualizari

Ceea ce scrii dezvaluie multe despre felul tau de a fi. Cei de la IBM demonstreaza asta!

Celebrul calculator IBM Watson poate acum sa-si analizeze scrisul. Trebuie sa introduci un text de peste 100 de cuvinte, iar el iti va spune ce fel de om esti. Propozitiile pot fi in limba engleza sau in spaniola. Vei afla cat de deschis esti la schimbari, cat de importante sunt provocari pentru tine sau ce apetit ai pentru aventura.

Cu cat textul pe care il introduci este mai mare, cu atat si analiza pe care o furnizeaza Watson este mai corecta. La sfarsit, ai si un infografic simpatic, ce evidentiaza principalele tale trasaturi.

Calculatorul Watson foloseste inteligenta artificiala si este capabil sa iti raspunda la intrebari folosind un limbaj natural. El are acces la 200 de milioane de pagini de continut structurat sau nestructurat.

Watson a devenit celebru in toata lumea dupa ce a participat la cunoscutul joc de televiziune Jeopardy!, pe care l-a si castigat, chiar daca a jucat impotriva unor concurenti umani redutabili.

IBM Watson estae folosit si in cercetare, din 2013. Tehnologia lui e folosita pentru luarea deciziilor in cazul tratamentului pacientilor de cancer pulmonar internati la Memorial Sloan - Kettering Center.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!