Cum folositi otetul de mere pentru a curata rinichii

by Ana Balan on Feb 6, 2016 Știință 1088 Vizualizari


Otetul de mere echilibreaza nivelul colesterolului, previne intoxicatiile alimentare, trateaza anumite probleme ale pielii, precum acneea, ajuta impotriva alergiilor, previne oboseala musculara dupa efectuarea exercitiilor fizice, intareste sistemul imunitar, ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus, imbunatateste digestia si te scapa de constipatie, combate respiratia urît mirositoare, amelioreaza simptomele artritei si gutei, previne formarea pietrelor la rinichi si aparitia infectiilor urinare.

Truc cu otet de mere pentru spasmele intestinale 

Otetul de mere este o alternativa sigura la interventiile chirurgicale invazive si la medicatiile cu toxicitate crescuta. Bicarbonatul de sodiu este o substanta pe care  si organismul o produce in mod natural. In compartimentul renal se secreta bicarbonat pentru neutralizarea actiunii corozive a acizilor din urina. Suplimentarea pe cale orala a rezervelor de bicarbonat de sodiu existente in rinichi potenteaza acest mecanism de aparare si previne formarea calculilor durerosi.
 

Ingrediente:
• 2 linguri otet de mere

• 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

• 1 pahar de apa
Combina toate ingredientele. Amesteca bine si bea solutia obtinuta. Pentru eliminarea pietrelor la rinichi, bea solutia de doua pe zi.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante