O echipă de experți cu prezis cum lumea va arata în 2116

Recomandat by Ana Balan on May 3, 2016 Știință 1262 Vizualizari

Lumea de astăzi este aproape de nerecunoscut de cum era un secol în urmă, astfel încât nuștim la ce ne putem aștepta  peste un secol. The Samsung Future Living Report a fost elaborat de un grup de oameni de știință, arhitecți și urbaniști care au o anumită perspectivă în ceea cum lumea noastră va arata peste 100 de ani.

1. În primul rând, odată cu creșterea capabilităților medicale datorită progresului tehnologic și de colaborare, am putea vedea multe schimbari.
Aceste  in-home body pods
vor  scana complet corpul dumneavoastră pentru a determina dacă sunteți cu adevărat bolnav cu un diagnostic digital,  care va arăta problema și va putea chiar să prescrie  medicamentele  atunci când este necesar.

2. Orașele noastre vor fi transformate complet în  mega structuri care vor arata  zgârie-nori de astăzi ca niște pitici  , și structuri pe pământ cu 25 de etaje subterane.


 
3. Chiar și mai departe în adânc, raportul prezice crearea orașelor subacvatice care folosesc apa pentru a favoriza atmosfere respirabile.


 
4. Călătorie vor  progresa , iar drumurile vor fi un lucru din trecut, atunci când toată lumea se deplasează prin aer în propriile lor drone personale.


5. Și, ca și pentru vacante, drona va fi capabil să transporte case întregi la destinații mari.
 


6. Sau ai putea lua doar o vacanță pe Lună sau pe Marte.
 


7. Design interior va fi complet dependent de starea de spirit, grație pereților inteligenți personalizați care se pot schimba după capriciu .


8. Gătitul  va fi floare la ureche  atunci când  poți descărca mese de la bucătarii de top la imprimanta 3D.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante