Viața nu se întâmplă, TU îți creezi destinul

by Ana Balan on May 16, 2016 Știință 1101 Vizualizari

Mulți dintre oameni cred că stările emoționale și situațiile prin care trec sunt precum fronturile atmosferice care circulă pe deasupra lor și aduc cu ele ori soare și temperaturi calde, ori nori, ploaie și furtuni. Astfel, atunci când sunt triști, ei așteaptă să le treacă starea, iar când sunt fericiți nu se pot bucura din plin, fiind convinși că ce este frumos se termină întotdeauna repede.

Acești oameni sunt controlați de stările lor. Unii dintre ei conștientizează că ceva nu este bine în viața lor și simt nevoia unei schimbări, alții continuă să trăiască pe pilot automat, inconștient, ca într-un vis.

Stări care conferă putere și stări care inhibă

Gândește-te cum te comporți atunci când simți că totul curge armonios în viața ta ori și că cele mai frumoase dorințe devin realitate. Ești mai binevoitor cu oamenii din jurul tău, zâmbești mai mult, ești mai relaxat și acționezi pozitiv. Invers, gândește-te cum te comporți atunci când îți este frică,  te simți trădat sau ești furios. Cum acționezi? Negativ. Într-o măsură copleșitor de mare, stările îți dictează comportamentul și alegerile pe care le faci, iar acestea dictează rezultatele pe care le obții în viață.

Unele stări te inspiră și îți dau putere: bucuria, îndrăgostirea, încrederea, curajul, claritatea, calmul emoțional, euforia șamd. Altele, precum: frustrarea, invidia, furia, confuzia, vinovăția, epuizarea, tristețea ori sentimentul de zădărnicie te blochează și chiar te îmbolnăvesc. Cheia transformărilor pozitive pe care ți le dorești în viața ta este să preiei controlul asupra minții tale și implicit, asupra stărilor pe care le experimentezi.

Îți poți reconfigura harta destinului prin puterea minții

Mintea este un instrument excepțional prin care îți poți crea viața. Ceea ce experimentezi depinde de tine, chiar dacă cele mai multe experiențe ți se par întâmplătoare sau fără sens. Convingerile tale, modul tău de a gândi, percepțiile asupra vieții și imaginea ta despre tine însuți îți construiesc destinul. Cheia oricărei transformări este mintea.

Astăzi, cercetările științifice au reușit să conducă la crearea unei tehnologii pentru antrenarea creierului și controlul minții. O viață plină de frumusețe, succes, sănătate și bogăție înseamnă o atitudine pozitivă stabilă și obiceiuri sănătoase. Cu ajutorul unei tehnologii care îți antrenează mintea, tu poți trece de la instabilitate, emoții confuze, gânduri mixte, slăbiciune și epuizare, la o stare de fond relaxată, calm profundm claritate și puterea de a concretiza orice obiectiv îți propui.

Imaginează-ți cum ai acționa aflându-te în cea mai înaltă stare de fericire, sănătate emoțională și încredere deplină în forțele proprii. Ce alegeri ai face? Ce visuri ți-ai concretiza? Cum s-ar schimba relațiile tale cu oamenii importanți din viața ta?

Pentru că tehnologiile pentru stimularea și dezvoltarea creierului sunt foarte puternice și în același timp produc rezultate foarte rapide, unii critici le-au acuzat că sunt “prea facile”. Însă, într-o eră în care totul se mișcă cu viteză și trebuie să ne adaptăm constant la cele mai înalte standarde, avem nevoie de instrumente inovatoare, complexe și super puternice pentru a transforma imposibilul în posibil pe cea mai rapidă, ușoară și plăcută cale. Iar oamenii de știință care au înțeles această necesitate au construit tehnologii pentru antrenarea minții, ieșirea din stările care ne inhibă și intrarea rapidă în stările care ne dau putere și ne fac cu adevărat fericiți. Mașina și avionul nu sunt bune sau rele în sine. Sunt pur și simplu instrumente menite să ne ușureze viața și să ne conducă pe cea mai scurtă cale la destinația dorită. La fel și un instrument pentru autocontrolul minții: te ajută ajungi în cel mai scurt timp la destinația setată. Ceea ce trebuie tu să hotărăști este rezultatul pe care vrei să-l obții. Restul face mintea ta cu ajutorul tehnologiei.

Cea mai performantă tehnologie pentru autocontrolul minții este creată în România

Este adevărat. Cea mai complexă, puternică și eficientă tehnologie din lume pentru programarea creierului este Mind Synergy, dispozitiv pus la dispoziție de către echipa AimGroup din România, bazat stimularea minții prin lumini și sunet. Deși relaxarea profundă și regenerarea rapidă a energiei fizice sunt dintre cele mai puternice efecte resimțite în ședințele cu această tehnologie, ies la suprafață o multitudine de alte beneficii, inclusiv deconectarea imediată de  agitația minții, apariția stării de calm profund și claritate emoțioanală. Este un potențial imens, fără precedent în istoria omenirii: să-ți controlezi mintea și să-ți poți antrena stările astfel încât să concretizezi ușor și plăcut cele mai importante dorințe pentru tine.

Fie că îți dorești atingerea celui mai profund nivel de relaxare și accesarea energiilor puternic revitalizante, eliminarea totală a oboselii, stărilor de depresie, anxietate sau agitației emoționale, inducerea și menținerea stării de euforie, claritate mentală și armonie interioară, acumularea unui volum mai mare de informații într-un timp mai scurt, crearea unei câmp energetic pozitiv și protector care favorizează accesarea celor mai înalte și benefice planuri subtile, găsirea soluțiilor la problemele cu care te confrunți sau amplificarea creativității, tehnologia Mind Synergy îți pune la dispoziție 112 programe care acoperă cele mai importante domenii care te-ar putea interesa.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante