(FOTO) Vezi cum arată bicicleta venită parcă din viitor creată de Heroin

by Ana Balan on Jun 6, 2016 Știință 945 Vizualizari

Brandul francez de produse de lux Heroin a realizat una dintre cele mai interesante biciclete de pe piaţă, cu tehnologii de ultimă oră şi un design modular de excepţie.

Piesele bicicletei Heroin sunt importate din Italia şi asamblate în Franţa, pe lângă atenţia dată detaliilor, principiile inovatoare fiind cele care scot în evidenţă creaţia trecută în categoria produselor de lux.Echipa Heroin a lucrat vreme de doi ani la acest proiect remarcabil, performanţa şi simplitatea fiind atuurile care pun în valoare bicicleta cu design futurist.

Cadrul este realizat manual din fibră de carbon, beneficiind de o rezistenţă sporită şi o greutate redusă. Fiecare componentă este atent calibrată şi asamblată, în vreme ce procesul de producţie este păstrat strict secret.

Calităţile aerodinamice ale bicicletei Heroin sunt sporite şi de textura sub formă de fagure întâlnită pe părţile cele mai expuse la rezistenţa la înaintare.Producătorul francez a anunţat că doar 349 de biciclete Heroin vor intra în seria limitată, aşa că ar fi bine să te grăbeşti cu comanda, dacă îşi face cu ochiul.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante