Experimentează energia gândului la o nouă dimensiune

Recomandat by Ana Balan on Jun 18, 2016 Știință 918 Vizualizari

Advertorial

„În viață, atragem nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce suntem!”

Fiecare dintre noi ne dorim o viață împlinită în care tot ceea ce ne propunem să poată fi realizat. Acceptăm ideea că trebuie să facem eforturi susținute ca să ne împlinim un vis și undeva pe parcursul drumului ni se întâmplă să ne pierdem focalizarea, resursele, entuziasmul sau răbdarea, rămânând cu golul unui proiect neîmplinit. Probabil ți s-a întâmplat și ție să renunți la un vis arzător pentru că nu vedeai nicio posibilitate prin care el ar putea deveni realitate. Cum te-ai simțit? Ți-ai fi dorit atunci cu orice preț să găsești soluția potrivită și dorința ta să se transforme în realitate?

Secretul este alinierea pe frecvența de vibrație a realității dorite

Începeam acest articol cu citatul: „În viață, atragem nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce suntem!” Pentru mulți dintre oameni această înțelegere a produs schimbarea de care aveau nevoie în viața lor. Au înțeles că pentru a trăi o viață bogată și împlinită nu este de ajuns să își dorească foarte mult, ci trebuie ei înșiși să rezoneze pe frecvența realității pe care și-o doresc. La fel, și pentru tine această nouă înțelegere îți poate deschide un orizont infinit de posibilități și experiențe dincolo de imaginația ta. Cu o condiție: să te aliniezi cu întreaga ființă pe frecvența de vibrație a lucrului pe care vrei să-l atragi în viața ta.

Cum poți accesa planurile energetice superioare

Echipa de cercetare AimGroup își propune să aducă în prim plan această știință, și totodată artă a transformării interioare în vederea modelării realității exterioare. Poți fi condus pas cu pas pe drumul inițierii în radionică, știința de a pune rapid în rezonanță două sisteme, adică de a le face să vibreze pe aceeași frecvență, producând materializarea (de multe ori instantanee) a rezultatului dorit. Dacă te pasionează explorarea potențialului minții, transformarea interioară și arta de a-ți împlini dorințele, AimGroup îți pune la dispoziție cel mai puternic dispozitiv radionic: ATLANTIS

Condiția transformării este asumarea responsabilității

Integrarea lucrului cu acest aparat în practica ta de dezvoltare personală și evoluție spirituală presupune ca tu să îți asumi în mod conștient controlul asupra propriului destin. Împlinirea dorințelor, indiferent de natura sau gradul lor de dificultate, deși importantă, devine o consecință secundară a transformării tale interioare. Pe măsură ce realizezi acțiuni radionice cu Atlantis se produce tot mai puternic conectarea la o sursă superioară de inteligență care îți permite să îți formezi o viziune de ansamblu asupra problemelor din viața ta și să identifici cele mai bune soluții. Îmbogățirea vieții interioare, amplificarea intuiției, vindecarea, conștientizarea propriilor resurse și eliminarea blocajelor la nivel energetic sunt câteva dintre efectele pe care le experimentezi când lucrezi cu Atlantis.

Te invităm așadar să explorezi vastul univers al propriei minți prin intermediul practicii cu dispozitivul radionic Atlantis! Află mai multe informații accesând acest link.

„Adevăratul succes în viață se obține printr-o muncă susținută în interior!” Robin Sharma

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!