Soarele nostru - un imens portal către o altă galaxie

by Ana Balan on Jul 18, 2016 Univers 1520 Vizualizari

În 2011, cunoscutul fizician Nassim Haramein a prezentat un artefact descoperit în interiorul unei piramide mayaşe. Acest artefact antic descrie nave spațiale extraterestre care pare să se îndrepte spre Soare, în interiorul căruia, pe sculptură, se observă un triunghi negru. O fi acest triunghi reprezentarea simbolică a vreunui portal, adică o intrare în dimensiunea noastră sau în sistemul nostru solar?

Cam în jurul aceluiaşi an (2011), NASA a început să posteze imagini ale Soarelui, în care se pot observa gigantice triunghiuri isoscele negre pe suprafața astrului nostru ceresc, la fel ca și triunghiul din artefactul mayaş.  

 

Cu un an mai devreme, în 2010, NASA a postat un filmuleţ incredibil, în care se pot observa obiecte masive care se apropie și ies din Soare. La scurt timp după ce filmuleţul a fost postat, el a fost scos şi apoi repostat, explicaţia oficială fiind aceea că era vorba de nişte comete.

Imaginea de mai jos, preluată din videoclip, prezintă imaginile originale NASA care arată cum mai multe obiecte necunoscute folosesc Soarele ca pe o “poartă stelară”, un portal, pentru alte sisteme solare / galaxii sau dimensiuni.

 

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Interesante