(VIDEO) Cel mai sprinten robot de curăţenie a cucerit Japonia şi vine la toamnă în Europa

by Balan Denis on Sep 3, 2016 Tehnologie 913 Vizualizari

Inginerii de la Dyson au reuşit să creeze un robot menajer care nu doar ca îţi va face podeaua lună, dar se dovedeşte şi îndeajuns de simpatic pentru a-l lăsa să se învârtă pe lângă tine în timp ce îţi faci de lucru în bucătărie sau în restul casei.

Noul robot Dyson 360 Eye este o menajeră harnică, cu o tehnologie de invidiat, şi i-a fermecat deja pe japonezi, anunţă Just Luxe.

Din toamnă te vei putea folosi şi tu de serviciile lui 360 Eye, Dyson intenţionând să lanseze produsul şi pe pieţele din SUA şi UE.

În Japonia, un astfel de asistent în muncile de menaj are un preţ de aproximativ 1.250 dolari, dar acesta este justificat de tehnologia inclusa.

Inginerii de la Dyson au dorit sa revoluţioneze ideea de curăţenie în casă şi pare-se că au reuşit cu acest produs de lux.

360 Eye are un motor puternic cu panou de control digital, vedere panoramică şi o putere de aspirare reglabilă în funcţie de suprafaţa pe care îşi desfăşoară treaba.

Nu e de mirare că robotul e în stare să cucerească inima unei gospodine pe loc: podele mai curate şi un ajutor cu înfăţişare simpatică sunt atuurile care îl recomandă pe Dyson 360 Eye pentru casa ta.

 

 

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!