Cum să-ți dai seama dacă îți urmărește cineva telefonul mobil

by Ana Balan on Jul 12, 2017 Tehnologie 623 Vizualizari

Siguranța ar trebui să se afle întotdeauna pe lista ta de priorități. Prin intermediul câtorva coduri scurte poți află mai multe despre setările mobilului tău, dacă informațiile aflate în el sunt sau nu protejate și dacă este urmărit.

*#21#

Acest cod te ajută să afli dacă apelurile, mesajele și alte informații sunt redirecționate. Statutul diferitelor tipuri de redirecționări care au loc împreună cu numărul și informația care este transferată va fi afișat pe ecranul telefonului.

*#62#

Dacă nimeni nu poate da de tine folosind acest cod vei află unde îți sunt direcționate apelurile, mesajele și alte informații.

##002#

Cod universal pentru oprirea tuturor formelor de redirecționare din telefon. Este o idee bună să folosești acest cod înainte de a utiliza roamingul. În acest caz, nu vei taxat pentru apelurile care sunt redirecționate în mod implicit către mesageria vocală.

*#06#

Prin intermediul acest cod poți află IMEI (Internațional Mobile Equipment Identifier). Dacă știi acest cod, îți poți găsi telefonul furat. Când este pornit, locația să este transmisă automat la operatorul de rețea, chiar dacă este introdusă o cartela SIM diferită. Dacă cineva îți cunoaște numărul IMEI, poate află modelul și caracteristicile tehnice ale telefonului.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!