A fost lansată husa cu un acumulator de 8500 mAh pentru Galaxy S7 Edge

Recomandat by Ana Balan on Jun 15, 2016 Tehnologie 2182 Vizualizari

Smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Edge are una dintre cele mai bune baterii din modelele de top existente. Acumulatorul de 3600 mAh asigură un timp excelent de lucru, dar pentru călătoriile lungi nu este suficient nici acesta. Anume pentru oamenii care se confruntă adesea cu astfel de situații, compania ZeroLemon a lansat o husă cu baterie uriașă.

Accesoriul imens crește grosimea carcasei lui Galaxy S7 Edge de aproximativ două ori și conține o baterie de 8500 mAh. Acumulatorul ar trebui să crească autonomia dispozitivului cu aproximativ 150%. Husă are un port de încărcare, indicator LED, precum și conectori pentru a accesa porturile de pe carcasă. Trebuie remarcat faptul că accesoriul nu ascunde panourile laterale ale lui Galaxy S7 Edge cu ecran curbat. Chiar și într-o astfel de carcasă, vă veți putea bucura de frumusețea parții frontale a smartphone-ului.

 

 

Noua husă ZeroLemon este deja accesibilă în magazinul online Amazon. Prețul accesoriului, cu o reducere temporară, este de 59 de dolari, iar prețul integral va fi de 99 dolari. Este propusă doar versiunea de culoare neagră a husei.

Este demn de remarcat faptul că anul trecut ZeroLemon a lansat o carcasă similară pentru LG G4.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!