Microsoft a prezentat noua sa consolă, iar Sony a vorbit despre casca VR pentru PlayStation 4

Recomandat by Ana Balan on Jun 16, 2016 Tehnologie 876 Vizualizari

La expoziția E3, compania Sony a dezvăluit informații despre cum va arăta realitatea virtuală pe consola PlayStation 4. Potrivit The Verge, casca VR va apărea pe piață la 13 octombrie și va avea un preț de 400 de dolari. Între timp, Microsoft a prezentat o nouă consolă Xbox One S, de 300 de dolari.

La expoziție a fost anunțată data exactă și prețul căștii Sony cu un controler Move și o cameră.Un astfel de kit ar costa 500 de dolari.

Până la sfârșitul anului, Sony promite că vor fi disponibile aproximativ 50 de jocuri, în care se vor putea juca pionierii realității virtuale pe console. La moment de crearea conținutului pentru viitorul dispozitiv se ocupă aproximativ 230 de studiouri. În plus, Sony a dat de înțeles că PlayStation VR, în viitor, va putea lucra împreuna cu un calculator.

Așa cum era de așteptat, noua versiune de PlayStation 4 nu a fost prezentată la E3. În ceea ce privește consola de la Microsoft, zvonurile despre Xbox One S, o modificare a versiunii originale Xbox One, au fost confirmate. Pentru modelul cu un hard disk de 500 GB va trebui să plătiți 300 de dolari. Dispozitivele cu 1 și 2 TB vor costa 350 și 400 de dolari, respectiv.

În plus, Microsoft a vorbit despre planurile sale de a lansa consola Xbox Scorpion. Capacitatea de procesare a acestea va ajunge la 6 TFLOPS (Xbox One oferă numai 1,32 TFLOPS). Consola va suporta realitatea virtuală și va dispune de un procesor cu 8 nuclee.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!