Samsung a lansat noile modele Galaxy S7 și S7 edge

by Balan Denis on Feb 22, 2016 Smartphone 934 Vizualizari

Samsung a lansat noile modele de smartphone Galaxy S7 și S7 edge. Surpriza evenimenului a fost prezența lui Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook. Acesta a anunțat un parteneriat între compania sa și Samsung pentru realitatea virtuală. 

Smartphone-urile Galaxy S7 si S7 edge vor putea fi achizitionate începand cu 11 martie, dar utilizatorii din Europa beneficiaza de optiunea de pre-comanda înca de astazi. Utilizatorii europeni care vor face pre-comanda pentru unul din modele Galaxy S7 sau S7 edge înainte de 5 martie vor primi dispozitivele începand cu 8 martie pentru a beneficia primii de cea mai noua experienta mobila Samsung Galaxy. De asemenea, acestia vor primi si un dispozitiv Samsung Gear VR, de care se pot bucura alaturi de noul lor smartphone Galaxy S7 sau Galaxy S7 edge

Performanta imbunatatita

Galaxy S7 si S7 edge dispun de o noua tehnologie care permite o viteza mai mare de încarcare a bateriei, atat prin cablu, cat si wireless. Mai mult, slotul hibrid pentru cardul SIM le permite utilizatorilor sa adauge un card microSD cu capacitate de stocare de pana la 200GB. Iar pentru unele piete, slotul poate fi folosit ca spatiu dual SIM.

De asemenea, Samsung introduce si îmbunatatiri majore la nivel de hardware si software pentru a optimiza performanta noilor smartphone-uri. Procesorul puternic si capacitatea mai mare a bateriei asigura un timp mai mare de utilizare, iar sistemul de racire interna asigura pastrarea unei temperaturi optime de functionare a dispozitivului. Game Launcher, o noua functie creata pentru pasionatii de jocuri mobile, le permite utilizatorilor sa gestioneze consumul bateriei si sa reduca numarul de notificari afisate. În plus, acestia îsi pot înregistra experienta de gaming sau îsi pot partaja ecranul pentru a se juca cu alti utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 si S7 edge le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerinte grafice ridicate pastrand un consum redus al bateriei.

 

Camera foto avansata: imagini la cea mai buna calitate, în orice moment al zilei

Galaxy S7 si S7 edge dispun de o camera foto performanta cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima camera de acest fel disponibila pe un smartphone. Aceasta ofera imagini mai clare si mai definite, chiar si în conditii de luminozitate scazuta. Datorita tehnologiei revolutionare Dual Pixel, a lentilelor mai luminoase cu apertura mai larga si pixelilor mai mari, camera dispune de o viteza de declansare mai rapida si de o functie autofocus mai precisa, chiar si în scenarii cu lumina redusa. Noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panorama cu elemente mobile, oferind o experienta vizuala captivanta.

Design si functii

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, si Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticla 3D si metal, avand un design elegant si ergonomic, fiind usor de tinut în mana. În plus, functia Always-On Display le permite utilizatorilor sa nu rateze nicio notificare importanta si niciun apel.

Fara a face compromisuri în privinta design-ului, Samsung Galaxy S7 si S7 edge sunt certificate IP68, fiind rezistente la apa si praf. Interfata Edge, disponibila pe Galaxy S7 edge, ofera un plus de confort si o mai mare eficienta, datorita posibilitatii de a crea shortcut-uri pentru aplicatiile si functiile preferate de fiecare utilizator precum email, modul selfie, modul panorama sau alte aplicatii.

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!