Lumia 850, un nou smartphone mid-range cu Windows 10

by Ana Balan on Feb 6, 2016 Tutoriale 1057 Vizualizari


Umpland golul ramas intre modelele high-end Lumia 950 si 950 XL, respectiv modelul Lumia 550 adresat publicului nepretentios, Microsoft Lumia 850 ar putea fie un nou best-buy pentru cumparatorii interesati de un nou  smartphone cu Windows 10.
Dupa ce zvonurile care dadeau drept sigura pentru lansare data de 1 februarie nu s-au adeverit, o noua serie de imagini neoficiale vin sa confirme planurile companiei pentru lansarea unui smartphone mid-range.

Surprins si intr-o poza de prezentare oficiala, noul Lumia 850 poate fi admirat acum si in imagini mai putin procesare, aratand un design nepretentios ce abunda in suprafete din plastic, o exceptie notabila fiind insa rama laterala confectionata din metal slefuit.

In mod neobisnuit pentru seria de telefoane Lumia, noul model plaseaza conectorul pentru casti in partea de jos, in locul celui microUSB, mutat in partea superioara a carcasei.

Din putinele informatii circulate prin canale neoficiale aflam ca Lumia 850 este construit in jurul chipsetului Snapdragon 617, cu CPU octa-core si modul LTE Cat 7 integrat. Aparand ca o alternativa mai ieftina la modelul Lumia 950 XL, Lumia 850 foloseste un ecran de marime similara - 5.7˝, insa limitat la rezolutie Full HD.

Fara alte detalii la indemana, putem astepta ca Microsoft sa prezinte noul Lumia 850 in viitorul apropiat, posibil in preajma expozitiei MWC 2016 programata pentru intervalul 22-25 februarie.

Ana Balan

Ana Balan

Îți recomandăm

Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!